Några exempel på våra tjänster

Nybyggnation av lösvirkeshus

Har du ritningen för ditt drömhem? Vi utför nybyggnationer av lösvirkeshus med dina önskemål i fokus. Vi ser till att du får det hem du alltid drömt om.

Om- och tillbyggnationer

Behöver du hjälp att bygga ut eller bygga om ditt hem? Vi utför om- och tillbyggnationer av villor, fritidshus och lokaler.

Badrumsrenovering

Vi hjälper dig att renovera och bygga om ditt badrum. Vi är certifierade för våtrumsarbeten och du kan känna dig säkert på att vi gör ett jobb som är godkänt efter branschens alla regler.

Takläggning

Är det dags att lägga om taket? Anlita oss. Vi har lång erfarenhet av takläggning och ser till att ditt tak håller år efter år.

Totalentreprenader

Vi har ett bra samarbete med duktiga underentreprenörer inom el och VVS. Det gör att vi kan åta oss totalentreprenader av alla typer av ny-, om- och tillbyggnader, där vi tryggt lotsar våra kunder genom hela byggprocessen.

Kvalitet och kundservice är de viktigaste grundstenarna för vår verksamhet. Våra väl utförda arbeten har genom åren gett oss många nöjda kunder.

Om företaget

Ahlströms Bygg startades av mig, Mikael Ahlström 1996. Idag driver jag företaget tillsammans med sex anställda.

Vi arbetar i första hand inom en tiomilsradie från Kungsbacka och vänder oss till både privatpersoner och företag i Kungsbacka, Onsala och Göteborg.

Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och våra snickare, murare och anställda innehar de intyg och kompetenser som krävs.

Vi är ett komplett byggföretag som utför allt inom bygg.

Ahlströms Bygg i Kungsbacka är medlem i Företagarna